27.11.12

2 x Pakkekalender, Tjek!Jeg laver hvert år pakkekalendere til venner og familie. Nogle gange laver jeg fem, andre gange kun én - og det er aldrig de samme, der får to år i træk. I år får en veninde og et familiemedlem lidt ekstra decemberhygge - og så får min søde mand en helt speciel adventskalender, som jeg håber, at han bliver glad for :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er du bare sød! Tænk at blive overrasket med sådan en pakkekalender helt uventet. Sikke et overskud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julia! Tak! Jeg synes, at det er så hyggeligt, at pusle med - og rart at kunne glæde mine nærmeste med lidt ekstra op til jul :-)

   Slet
 2. De er rigtig fint pakket ind- tilpasset modtageren vil jeg tro. Jeg har været ved at pakke ind til min teenagedatte, der har jeg pogså brugt maskingtape. Det er så dejlig nemt at bruge. Putter dem på bloggen senere idag:-) Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis tilpasset modtagerne :-) Har lige været forbi og se din pakkekalender - hold op, hvor er den bare fin!

   Slet
 3. Uf de er heldige de personer der modtager din pakkekalender. Hvor er mærkaterne fra?
  Virkelig flot indpakning af pakkerne forresten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mærkaterne er fra Søstrene Grene - Både hjerter og stjerner :-) Var lige forbi din blog og se din fine pakkekalender-DIY - Den må jeg helt sikkert bruge næste år :-)

   Slet

Jeg elsker kommentarer! Tak fordi du vil være med :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...