9 forslag til årets DIY Pakkekalender

Indrømmet! Jeg er begyndt at jule en lille bitte smule. Og nu er der altså også under 2 måneder til juleaften – og 1 måned til det er pakkekalendertid. Jeg har de sidste mange, mange år lavet 1-3 pakkekalendere til familie/veninder. Ikke noget stort, dyrt og vildt – men blot lidt hygge og kærlige tanker.

Jeg ved endnu ikke hvem/hvor mange pakkekalendere det bliver til i år – men jeg er gået i gang med at finde lidt inspiration. Her er et par af dem, som jeg synes er rigtig fine – og så er de altså virkelig nemme og billige at lave!

dsc_2730

Den er her så simpel, nem og fin! Og man kunne jo også lave den med grønt karton, så det ligner træer og sætte kalenderen på en hylde sammen med nogle lyshuse og små dyr.

Find pakkekalenderen her

f6fd256e356e3dc84b749c3a5b5ee135

Til hjemmet, hvor julepynten ikke skal larme for meget! Let og elegant.

Find pakkekalenderen her

printable-advent-calendar-download-1

Print, fold og fyld æskerne med godter og små gaver.

Find pakkekalenderen her

diy-advent-calendar-adult-31

Skal du lave en pakkekalender til en voksen, kunne det her da være en fin ide. På linket nedenfor er det hele klart til dig – og der er også en udgave, hvor du selv kan skrive din egen tekst inden du printer!

Find pakkekalenderen her

diychristmascalendar

Print skabelonerne ud på linket nedenunder, klip og fold – og så er du klar med den fineste pakkekalender!

Find pakkekalenderen her

1

Papir, saks og en tusch – Og så er der pakkekalender! Det er da nemt. Hvis du ikke er til det helt simple look, så kan du jo lave æskerne af dit yndlings gavepapir, bruge stempler til at skrive tallene med, pynte æskerne med små træer, glimmer, julekugler eller noget helt andet.

Find pakkekalenderen her

enhanced-buzz-19917-1354132897-1

Små dyr, svampe og træstammer lavet af toiletruller – og træer, skyer og bjerge af karton. Whats not to like? I kalenderen kan du lægge slik, små beskeder, billeder, lego-figurer, klistermærker eller hvad modtageren nu kan lide.

Find pakkekalenderen her

christmas-advent-calendar-photos

Pakkekalender-skattejagt!? Print små billeder, taget med din telefon, af steder i huset, hvor pakkerne er gemt og hæng dem op på en snor. Og med denne her kalender behøver du faktisk ikke at have styr på gaverne allerede 1. december – du skal jo bare gemme pakken inden du går i seng aftenen før.

Find pakkekalenderen her

adventskalender-aus-milchtueten-c

Spraymalede mælkekartoner!? Ja, det ser da faktisk ret pænt, nemt og billigt ud!

Find pakkekalenderen her

Sandra

Skriv et svar