Overraskelse!

 

Igår aftes var vores rigtig gode venner forbi til middag, og de havde en fin overraskelse med! Som jeg skrev i forrige indlæg, så laver jeg jo pakkekalendere hvert år – og det har jeg gjort de sidste mange år. Sidste år var det blandt andre dette vennepar som fik – og tænk sig – i år har jeg fået en retur! Det har jeg aldrig fået før – og jeg er helt vildt overrasket og glad for den – Så tak Maria og Christian! 🙂

P.s. Min ikke spor krea-interesserede veninde har virkelig gjort sig umage med tallene – De er tegnet spejlvendt og skåret ud i fint papir – Thumbs up til hende! 🙂

Sandra

0 Comments

  1. Det er SÅ meget din tur til at få glæden ved en pakkekalender:-) Den er lavet med kærlighed til dig – fordi du er den bedste veninde vi kunne ønske os:-)

    MØS

Skriv et svar