En juleinvitation // A Christmas Invite

For første gang skal vi være værter for familiens julefejring, og jeg er sikker på, at det nok skal blive godt. Men der er jo altså også en lille smule pres på, for nu skal to familiers juletraditioner forenes (min familie og svigerfamilien). Jeg er derfor gået i gang med de små forberedelser, og jeg har lavet en fin juleinvitation til julegæsterne. Vi holder på ingen måde en “formel” jul, men jeg synes alligevel, at det er en hyggelig måde, at sætte gang i julestemningen – og tilføje lidt til skabelsen af nye fælles traditioner.

Invitationerne er lavet i Photoshop, men hvis du ikke har det, så kan de også sagtens laves i Word. De er printet på hjemmeprinteren og bagefter har jeg tilføjet lidt lim og glimmer. Hvad synes I om ideen?

Kærlig hilsen

Sandra

Sandra

Skriv et svar