Jeg vil blogge igen!

Bum… Jeg har taget tilløb i noget tid, men har ikke været sikker. Nu tror jeg, at jeg er klar. Jeg prøver sgu igen! 

Jeg har efterhånden holdt noget af en pause fra bloggen! 2 ½ år er det blevet til. Jeg har opdateret en smule på Instagram (saviladk), men ellers har der været stille på den digitale front. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det skyldes nok mest af alt mit arbejde – der har været travlt, lange arbejdstider og intet overskud til at fortælle om de få kreative ting, jeg trods alt har fået lavet. Nu er jeg heldigvis igen i en situation med overskud på kreafronten – så måske jeg endelig kan komme igang med at skrive igen?

Hvis der stadigvæk er nogen derude, så giv endelig lyd 🙂

Kærlig hilsen
Sandra

Find mig på Instagram HER
Følg med via Bloglovin HER
Se mine pins på Pinterest HER

Sandra

Skriv et svar