Hygge-eftermiddag og en anbefaling

Igår havde manden og jeg taget tidligt fri. Eftermiddagen blev brugt på at tulle rundt i Indre By, kigge lidt i butikker, grine og pjatte – og spise lækker sushi i Torvehallerne.

Jeg fik blandt andet kigget ind i Retro Villas nye butik, og så faldt jeg over Butik Akimbo, som jeg faktisk ikke kendte i forvejen. Butikken ligger i kælderen i Hyskenstræde 3, og rummer alverdens fine småting. Prints, lækre kort, gamle butiksbogstaver, smukt papir, klistermærker og meget meget mere! Butikken er propfyldt, og når man først er kommet indenfor, kommer man ikke ud igen med det samme. Betjeningen er absolut i top, priserne yderst rimelige og butikken er bestemt et besøg værd!
Jeg fik både 4 ruller gavepapir og to strimler klistermærker med mig hjem – 10 stk. for 15 kr., hvem kan stå for det?! Og se lige robotsien nedenfor – den vil da pynte i enhver tekop 🙂

IMG_2350-1

IMG_2349-1
IMG_2354-1
IMG_2357-1

IMG_2353-2

//Sandra
Find mig på Instagram HER
Følg med via Bloglovin HER
Se mine pins på Pinterest HER  

Sandra

4 Comments

Skriv et svar