Til Vægs // On the Wall #1

Jeg vil rigtig gerne vise jer lidt af det, jeg har lavet gennem tiden, og som pynter vores vægge herhjemme. Jeg håber, at I vil kigge med – og at I måske endda bliver inspireret til egne kreationer 🙂 


Her har jeg lavet to billeder med lidt af alt det, vi havde liggende herhjemme. Romberne er klippet i genbrugspapir og kunstlæder, og nogle af dem har jeg malet kobberfarvede – og en enkelt blev gul. Resten er gamle kork-dækkeservietter, som jeg har klippet i forskellige former. Jeg havde egentlig ikke en plan på forhånd – det tog ligesom bare form efterhånden – let og sjov pynt til væggene!

Hvad synes I om resultatet – og begiver I jer også ud i projekter uden en plan?

// My own creations. Made from recycled paper, fake leather and some old cork place mats. I love projects without a plan – just letting creativity unfold as I go along. Fun and easy! //

Sandra

0 Comments

Skriv et svar