Back! Sådan lige så langsomt i hvert fald…

Hold da op! Tænk, at jeg ikke har skrevet et indlæg siden januar! Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor – måske var det bloggens nye look, som ikke helt passede til mig – måske har jeg bare ikke haft så meget at sige. I hvert fald har hverdagen fået lov at tage helt og aldeles over. De sidste par uger har jeg gået, som katten om den varme grød. Jeg har lyst til at skrive igen – Jeg har lyst til at vise nogle af alle de små projekter, som jeg dog alligevel har fundet tid til. Jeg håber, at der stadig er et par læsere tilbage derude – ellers pas på – jeg kommer og finder jer 🙂

Vi ses i cyberspace!

P.s. Jeg har også endelig fået lavet mig en Instagram-profil og har indtil videre postet hele TRE billeder. I kan finde mig under navnet saviladk.

Sandra

0 Comments

Skriv et svar