KählerAMOK?

I weekenden var jeg på lagersalg hos Kähler i Næstved. Jeg vidste godt, at det er et rigtig farligt sted for min pengepung – så jeg havde taget manden med som bagstopper. (Heldigvis) virkede det ikke – og se lige hvor mange fine sager vi fik med hjem 🙂 Tror måske vi gik lidt Kähleramok!?

 

 

Sandra

0 Comments

  1. Haha, de "samtaler" kan jeg sagtens genkende! Og selvom udvalget ikke var super stort, så var der jo masser af lækre sager. Vi fik faktisk også købt et par tidlige julegaver – dem har jeg bare undladt at vise her – Der kunne jo være nogen, som kiggede med 🙂 Hvad fik du med hjem?

  2. Uuu uuu uuu – jeg var der også, og gik også en lille smule amok, men havde også nogle gode samtaler med mig selv om, om jeg virkelig behøvede den skål…. Osv. Men jeg kom også hjem med nogle meget skønne ting – og også nogle gode gaver 🙂

Skriv et svar