Halskæde-krave

Eller måske krave-halskæde?

Top-moderne er det med en lille feminin krave, men til trods for, at denne her er super skøn, så bliver det altså lidt for tuttenuttet til mig. Jeg elsker kjoler og feminine lækkerier, men når man kun er 1.56 høj og ligner (i følge drengen i føtex-kiosken, som altså skulle se ID!) en på 16 år – så går den altså ikke. Jeg synes dog ideen er rigtig fin, og derfor har jeg lavet mig denne enkle udgave af en guldfarvet kæde. Hvilken stil er du til?

Sandra

0 Comments

  1. Sikke en sød hals kæde.. Jeg er desvære ikke så god til guld til mig selv.
    Så jeg ender med ikke at lave så meget i det.. Nå tilbage til sprøgsmålet.. min stil er enkelt og feminin…
    Jeg er 1.61 og det er først efter jeg har fået mine drenge at folk er begyndt at mene jeg ligner min egen alder… Men det har både fordel og ulemper.. hun ligner jeg en på 34 hvor jeg før lignede en på 18.. py jeg bleve meget gammel på meget kort tid…

Skriv et svar