Møtrikker

Jeg har leget lidt med møtrikker! Egentlig var det meningen, at jeg (ligesom så mange andre) ville forsøge mig med dette flettede armbånd, men da jeg sad med møtrikkerne i hånden, poppede en anden idé frem – “hvorfor ikke lime dem sammen til mønstre i stedet”? Og pludselig havde jeg lavet en masse vedhæng til halskæder!

 

 

 

Jeg har allerede haft de fleste af halskæderne på. Jeg synes, at de er super gode som en rå detalje til et feminint outfit – Det skaber en god balance.

Hvis du også vil smykker af møtrikker, så er det eneste, du skal bruge; lim og møtrikker – Dét er da nemt! 🙂 Hvis du også leger med møtrikker, så smid da endelig et link – Det kunne være sjovt at se, hvad andre har fundet på! Indtil videre har jeg kun set Frk. Smeds fine armbånd lige her.

Sandra

0 Comments

  1. Kan virkelig godt lide halskæden på billede nr. 3, har selv været i gang med at samle en lignende. gik bare lidt i stå. Det må blive en gang når bachelorprojektet er overstået.

  2. Tak Anne Sofie. Det er bare møtrikker fra byggemarkedet – og den første er også min yndlings (sammen med nr. 3, som faktisk er ret fin på). Billede 2 er senere blevet til et armbånd 🙂

Skriv et svar