Mobilhalløj!

For ikke så forfærdelig lang tid siden (og måske som den sidste i verden), fik jeg mig en fin hvid Iphone4S. Jeg skulle lige vænne mig til den, og synes egentlig det var noget pjat med alt det halløj og tilbehør, som man åbenbart “skal have” til sådan en tingest. Min mand insisterede dog på, at jeg som minimum satte et plastikcover og en beskyttelsesfilm på – Og det var vist godt nok! Jeg startede nemlig mobilens første dag med et fald og senere en tur i en bakke smøreost!
Anyway, efterhånden er jeg blevet lidt mere lun på ideen om at “pimpe” mobilen – og derfor har jeg surfet lidt rundt for at finde et smartere cover (end det allerede meget ridsede og kedelige jeg har). Og, se lige dem her fra svenske Studio Rita – Er de ikke fine!? Sådan et må jeg vist ha hjem til mig 🙂

 

Sandra

0 Comments

  1. Ja, de går let i stykker! Egentlig utroligt når de koster så frygtelig mange penge! 🙂 Jeg tror – i hvert fald lige i dette øjeblik – at nummer 1 og 6 er mine favoritter. Men det skifter lidt hele tiden 🙂

  2. De kære i-phones. Jeg har også prøvet at smadre min kærestes- og min egen har fået en flænge. Det er nogle vildt seje covers, du har fundet. Jeg kan godt lide nummer 4 og 6. Knus Heidi

Skriv et svar