Flere armbånd!

 

Jeg har fået lavet lidt flere armbånd. Denne gang flettet bomuldssnor, og de samme mellemled som tidligere. Det er virkelig så simpelt. Jeg elsker nemme projekter, som alligevel giver et super resultat! Hvis du også har lyst til at flette armbånd, kan du finde masser af tutorials på Pinterest – for eksempel lige HER.
I morgen fylder bloggen 2 måneder – og det skal da fejres med min første GIVEAWAY!
Så kom endelig forbi igen i morgen! 🙂

Sandra

0 Comments

  1. Hej Christina!

    Selvfølgelig vil jeg det – Perlerne er fra Panduro 🙂 Jeg ved dog, at de kan fås meget billigere rundt omkring på nettet. Tricket er at søge efter "mellemled" i stedet for perler! Håber det kan bruges 🙂

    /Sandra

  2. Hejsa

    Hvor er de fine. Jeg laver selv lidt forskellige armbånd til mig selv med lædersnor og knyttesnor i neonfarver, men jeg mangler nogle perler præcis som dem du bruger her. Jeg har ledt efter dem længe, men kan simpelhen ikke finde dem. Vil du fortælle mig hvor du køber dem.

    Mange hilsner fra Christina

Skriv et svar